Gongfu Cha Vibro

Známý sběratel išingu, který na webu vystupuje jako teaism99, zveřejnil na svém blogu informaci o variantě Chaozhou techniky, kterou označil jako Vibro. Principem má být vytvoření mikrovibrací, například pohybem po okraji mísy nebo po podložce, což má vést k zlepšení chutí čaje. Při technice dochází časem ke zbroušení spodku konvičky.

Reklamy

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s